Bryllup på badehotel

En intim og fantastisk oplevelse,
med en romantisk og hyggelig atmosfære

Planlægning af bryllup på badehotel

Et bryllup på badehotel kan være den fineste fejring med en storslået naturbaggrund og havudsigt.

Badehoteller er kendetegnet ved at have et meget unikt og særpræget interiør, som netop gør dem så hyggelige. Gør jer derfor gerne tanker om, hvilket der vil passe til fejringen af jeres personlige bryllup. Overvej dernæst om I ønsker at leje hele badehotellet eksklusivt til jeres bryllupsfest og hvorvidt I ønsker overnatning for jer og jeres gæster.

Hvis I ønsker at blive viet inde- eller udenfor på badehotellet, er det vigtigt at få undersøgt om jeres lokale præst eller en giftefoged har mulighed for at hjælpe jer med dette.

Koordinering af bryllup på badehotel

Koordinering af bryllup på badehotel kan synes lige til, da de fleste badehoteller ofte tilbyder en standard pakke, som inkluderer det meste. Ligeledes kan flere tilbyde en inhouse koordinator, der bl.a. kan hjælpe med at udarbejde en overordnet tidsplan for dagen. En sådan koordinator arbejder dog primært for, at alt internt er på plads.

Jeg vil derfor altid anbefale en dedikeret og personlig bryllupsplanlægger- og koordinator på dagen, som har jer i fokus og hjælper med alle detaljerne for jeres personlige bryllup samt koordinering af samtlige leverandører, såsom blomsterhandler, fotograf, musikere, DJ, konditor og transport, både op til- og på bryllupsdagen.

Ønsker du at læse mere om, hvad Silhouette kan hjælpe med til jeres bryllup?

Josefine og Kenneth ønskede sig en uformel og hyggelig stemning for deres bryllup på Helenekilde badehotel.

Josefine og Kenneth ønskede sig en uformel og hyggelig stemning for deres bryllup på Helenekilde badehotel.

Det var kærlighed ved første blik, dog ikke for Kenneth og jeg. Men da vi første gang kørte ind i den grusbelagte gårdsplads og så Badehotellet i alt sin pragt. Dér vidste vi godt, hvor vi skulle giftes.

Det var en sommerdag og der var kun to datoer ledige den efterfølgende sommer. Vi bookede derfor straks den ene, en fredag.

Det var en magisk dag. Den bedste dag nogensinde.

Det regnede og regnede og regnede. Men badehotellets skønhed, de sprossede vinduer og de levende lys gjorde det magisk.

Alt var kærlighed.

Farveskalaen bestod primært af hvide nuancer og samtlige rum blev fyldt med overdådige buketter af hvide liljer.

Vi havde booket hele hotellet og alle vores gæster overnattede derfor til dagen efter, hvor vi sammen spiste morgenmad og åbnede gaver. En skøn afslutning på en meget mindefuld dag.

Josefine og Kenneth Westerberg-Christensen
Stifter af Silhouette

Book et uforpligtende møde med Josefine

Kontakt Silhouette

Scroll to Top