Søg
Close this search box.
Søg
Close this search box.

Gaveindpakning

Viser 1–12 af 20 resultater

Gaveindpakning til de kvalitetsbevidste.

“Fordi en god gave, fortjener en smuk indpakning.”

Gaveindpakningen er en stor del af det at give en gave. Det er det første modtageren ser og det må gerne føles lækkert at få gaven i hånden. Så vil sanserne blive vækket og spændingen stige – og det er vel noget af det en indpakket gave handler om. Spændingen for hvad der mon gemmer sig inde i pakken.

Find dine favorit gavepapir og mix og match med de smukke farvede velourbånd og silkebånd, så dine gaver får lige præcis de udtryk du ønsker. Vælg meget gerne noget, som du tror gavemodtageren bliver glad for.

Top til sidst gaven med et fint fødselsdagskort, barnedåbskort, konfirmationskort, bryllupskort, studenterkort, sjove kort, børnekort, takkekort, eller et andet kort, der passer til anledningen.

Alle gavepapir fra danske Embacollage er i kraftig kvalitet og er bæredygtigt produceret af FCS og Co2 certificeret papir.

Det betyder, at du med god samvittighed kan skabe en smuk gaveindpakning med disse papir.

Kortene fra britiske Ola Studio og Kinshipped er ligeleges bæredygtige og fremstillet af en række forskellige papir. Lige fra papir af 100% genbrugsfibre til ark lavet af mandler, kaffe og majs, som er overskydende affald fra fødevareindustrien.

Med gaveindpakning fra Silhouette får du således bæredygtig luksus og kvalitet.

Scroll to Top